lördag 10 januari 2009

Bloggeri bloggera..

Märkte att det nästan har blivit ett inlägg om dan senaste veckan, tänk va mkt man hinner med när man är valp-ledig.. Men på måndag är det jobb så då blir det väl som vanligt igen.

Pelle har ont i halsen så inatt snarkade han så himla mkt så jag fick gå ut och lägga mej på soffan, grr... Blir det lika inatt får fan han ligga på soffan! =/ Vid sju kunde inte Pelle sova mer så han gick ut med Dolly och jag la mej i sängen igen, sen sov jag och vovvarna till tio..
Efter frukost åkte vi in till H-et, först hälsade vi på hos Olle och Sara-Lena och kollade på deras nya kök. Sen åkte vi till Woody och köpte en ny isolerad varmkompost då våran hemmagjorda har blivit full. Stannade till och handlade på Ica sen gick vi till tattoo-studion och hälsade på Marko en snabbis och bokade tider. Dolly fick lite miljö och koppelträning!
Nu ligger Pelle och snarkar lite mer och hundarna sussar.

Ikväll ska vi försöka oss på och göra egen gnocchi då det var slut på färdig på Ica. Jag hittade ett recept från Leilas mat på färsk gnocchi arrabiatta med scampi som vi ska göra. Återkommer i mon och berättar om det blev lyckat, det låter då himla gott!

Får se om vi åker hem till Klubba och Annika och spelar lite spel ikväll annars bli vi bara hemma.

Det var min lördag det, nu ska jag gå och pussa på min snarkande sambo, tjo!

1 kommentar:

Lena sa...

Å nej, kör på bara!!
Älskar dina innlägg!!
Dom är bäst!!!
Kram Lena