fredag 5 december 2008

Ja se det snöar!

Har precis gått lunchpromenad med Dorran. Det blev en kortis för det snöade vekligen vågrätt och lodrätt samtidigt!

Helgen började inte så bra, jag vaknade av nått blött i sängen, en gigantisk spya! Jag gick upp och kom in i badrummet och där låg det bajs i diarréform.. Tog reda på spyan och bajset och drog på mej täckbyxorna för att gå ut med Doris och då klev jag i bajs ute i v-rummet.. Väckte upp Pelle så han fick ta reda på det medans jag gick ut med Doris. Hon hade t.o.m lyckats skita på mina vinterskor som stod vid kaminen! Riktig sprut-diarré alltså! Hon var lös i magen när vi kom ut, men sen blev det bättre under dagen. (Tror att jag vet vad som var fel, jag hade gett henne Klass frysfoder på kvällen och glömde det framme, så antagligen åt hon av det natten och det hade blivit dåligt..) Vi fick bädda rent i sängen och försöka somna om lite för på f.m åkte vi upp till Älvdalen till Jens, Anki och deras huskys. Tyvärr gick det inte att köra hundarna på lördagen för det var för isigt, men vi släppte m&p:s huskys i skogen så dom fick springa av sej lite. Doris fick leka med Peak och Ylva, två av dom "snälla" huskyna. på kvällen blev det massa god mat och gott dricka och vi hade riktigt trevligt!

söndagen var det bättre före så vi körde först Jens hundar framför fyrhjulingen, sen m&p:s tillsammans med hans unghundar. Hundarna tyckte att det var SÅ kul att springa och dra i snön! Sen åkte vi och åt lunch i Evertsberg och sen var det dags att rulla hem igen, några blåmärken rikare!

Veckan har bestått av jobb och det vanliga hemma-pysslet. Igår, torsdag, var jag ledig och tog en rejäl sovmorron sen började jag städa lite innan jag tog paus och åkte hem till malou. vi gick en långpromenad och fikade. Sen hem och fortsatte städa, Pelle kom hem och vi gjorde kycklingwok med limeyoghurt, mums..
Jag jobbar lör-sön och förhoppningsvis får vi kolla på Dolly i morron, då ska jag ta massor av kort!

Förresten borde vårt bredband vara igång snart igen så jag kan lägga in lite bilder. Jag förlängde abbonemanget med Telenor idag och då får vi ett nytt modem som förhoppningsvis funkar bättre..

tjohej!

2 kommentarer:

Lena sa...

Ha ha ha...
Diarre lär man väll få vara med om i sinom tid, fniss fniss...
Ock kort på Dolly skulle va spännande, är sååå nyfiken...
På min blogg ligger lite Petrus bilder ute!
Kram, och ha en trevlig jobbar helg!!
Lena & Märta Louise

Lena sa...

Hallå Erika!
Jag antar att ni nu träffat lilla Dolly? och att du tog en del kort?...
Snälla visa oss hur hon ser ut!!
Är hon lik Petrus i färgen tro?
Ha en bra dag!
Lena