torsdag 11 december 2008

Snörvel..

Jag har som många andra drabbats av förkylning och har varit hemma från jobbet hela veckan, därav så dåligt med uppdatering!
Jobbade helgen som var fast jag började känna av förkylningen, gick på massor av alvedon så det gick med nöd och näppe..
lördag efter jobbet fick vi komma och kolla på Dolly och alla syskonen såklart! Jag mötte upp Pelle och Erna, sen åkte vi hem till Stig-Ove och Kristina i Romme. Åh guuuuuud vad söta dom är!! Små, knubbiga och kaxiga! Vi var där i ett par timmar och fotade och klämde på dom små liven.. Dolly fick sova i Pelles knä medans vi fikade. (Ja, jag vet att du vill se bilder Lena, =) men bilderna ligger hemma på datorn och förhoppningsvis får vi modemet till helgen så jag kan lägga ut dom!)

Ja, har väl inte så mycket att berätta från början på veckan, har legat hemma i soffan och snörvlat och försökt underhålla Doris.. Hon kan numera kasta sej ner på golvet när man säger pang! hehe...

Men igår kväll, onsdag, åkte vi med Mattias, Annika och Ari till Örebro och gick på konsert med Volbeat. Den har varit slutsåld sen länge och det var en liten lokal, ca 700 personer tror jag. Spelningen var kanon och vilka trevliga och sympatiska killar det verkar vara!! (och sångaren är ju bra snygg oxå, hehehe...) Har ni ej lyssnat på dom förut och gillar hårdrock (det är en blandning av rockabilly, punk och metal!) så gör det!! Jag hade tänkt sova i bilen hem men det gick inte så bra, det var så jävla trångt så jag fick kramp i benen hela tiden.. Pelle snarkade på ena sidan och Annika på andra och jag höll på att få panik!! Vi var hemma tre inatt, så jag är lite sliten idag, men det var det värt!!!!!
Det är lite smått kaos på jobbet nu eftersom flera har vart sjuka och det är stor julkampanj på g.. Men det är bara och bita ihop och ta reda på alla varor, puh!
Ikväll ska jag åka förbi och mysa lite med Dolly igen, får se om mamma följer med och kollar oxå. Längtar till den 2:a jan när vi får hem underverket...
Ha det så länge!

Michael Poulsen, sångare i Volbeat!

6 kommentarer:

Sara sa...

Jag ser också fram emot bilder på er lilla guling! Ja, det var skitkul på Hund 2008, just den där gulinghanen på bilden tilltalar mig enormt, både utseendet och hans utstrålning. Så himla fin! Du skulle ha sett hans ansikte och ögon helt framifrån IRL. 100% kärlek! Ska vi bestämma någon dag för frallaträff? Är det andra som vill vara med också tror du, hon Lena och tjejen från Säter, folk från Blge? Ska vi kanske lägga ut en notis om det i forumet också när vi har bestämt dag och plats? Ska bli så kul!

Lena sa...

Vänta ända till helgen på en Dolly bild!? hmmm, grrr... eller hu hu... bhaaaa...
Men den som väntar på nått gott!..
Ha de bra i snövädret!!
Kram från Lena

Saija sa...

Åhhh jag ville ju också se Volbeat!!! Buhuuuuu...!!

Som sagt, bilketterna är ju slutsålda så det verkar inte bli nåt för vår del. Snyft

Jag fortsätter väl lyssna på dem i MP3; n då...

Kramiz!

Sussi sa...

Längtar tills du får upp bilder på Dolly, tror hon är hur söt som helst :)

KRAM!

Sara sa...

Ja, Lördag 27:e blir bra, vi stannar till Söndagen. :) Tid, kanske 11.00 eller 12.00? Det blir ju mörkt så snabbt. Ja, det var den där jäkla järnvägen jag var lite orolig över, jag får ångest bara jag tänker på vad som kunde ha hänt sist! :S Men om vi kan vara på åkrarna så är det ju superbra!! :D

Sara sa...

12.00 den 27: December blir prima!! Vad kul!! Jag skriver på forumet. :D