onsdag 30 juli 2008

Smygfilmat!

Hehe, igår kväll riggade vi kameran när vi åkte och handlade för att kolla vad Doris har för sej när vi åker hemifrån.. Vi stängde dörren till sovrummet och satte kameran så vi filmade vardagsrummet, för vi antog att hon skulle hålla till där. Hon gick runt ett tag sen satte hon sej i soffan och YLADE! Lill-stumpan då.. Hon la sej ett tag men satt mest upp i soffan och spanade och ylade lite mer. Vi har varit lite dåliga på att ensam-träna henne, hon är ju nästan med överallt..

Igår var en toppendag. Gick upp vid nio, gjorde en smoothie och åkte sen till syrran i Stråtenbo. Vi tog med oss hundarna och gick till sjön Aspan, ca.10 minuter från dom. Där placerade vi hundarna i skuggan och oss i solen. Vi hade med oss färska bullar, vaniljrån, kaffe och läsbart. Doppade oss emellanåt, riktigt skönt i vattnet! Efter ett tag kom mamma cyklande och gjorde oss sällskap, Maja kom med en kompis oxå. På vägen hem stannade jag till på jobbet och hämtade en kartong med Klass frysfoder och snackade lite med jobbarpolarna. Stackrarna som jobbar i det här vädret.. =/ Köpte mackor på Subway som har öppnat i Borlänge och åkte hem. Smaskens!!


Doris & Shelia vid Aspan


Sen åkte vi och handlade och tog en promenad med Doris när vi kom hem, sen var det nattinatti..

I morse gjorde jag en ny variant av smoothie, fryst mango-banan-yoghurt, den var superfräsch! perfekt med smoothie till frukost eftersom jag har svårt att äta frukost och helst på sommaren!
Ska sola lite på altanen nu, sen ska jag laga lite lasange och vid fyra kommer syster hit sen ska vi åka till Säter och gå på Lasse W, sköj!Lite bilder:Party på altanen! Fr.v: Satan, Sara, Cricko, Linda, Pelle, Evelina, Tommie, Jessika & Anna

Valle & kusin Cicci!

Doris vill ha ostkrokar...Kusin Sara & jag!


Brudarna!

Nog för idag, rapport från Winnerbäck kommer väl i mon!

Kraaaaaaaaam

Inga kommentarer: