måndag 21 juli 2008

Måndagsledig..

Har städat nästan hela dagen, puh...
Men nu j**ar är det fint i huset!! Låg och drog mej till halv tio, sen körde jag igång, bara sovrummet tog två timmar tror ja! Vid två kom Jessika och hälsade på och jag fick en välbehövlig paus. Vi satt på altanen och snackade och drack kaffe (och the..) i nån timme. Sen gick vi en promenad, men halvvägs började det störtregna så vi fick bråttom tillbaks, men hann bli dyngsura ändå. Pelle kom hem efter fyra, Jessika åkte hem och jag fortsatte att städa.
När Pelle hade stängt inköpet så åkte vi in till H:et och handlade och tankade bilen. Har fått låna pengar av Las Vegas-kassan p.g.a att j*a Försäkringskassan helt plötsligt har ändrat utbetalningsdag till den 25:e, suck.. Skönt att Pelle är bra i foten och har börjat jobba igen så man slipper dom!

Nä nu ska krypas ner i nybäddade sängen med dom bästaste, Natti!!

P.S 4 jobbdagar kvar sen TRE veckors semester, jippie!!!! D.S

3 kommentarer:

Milla sa...

Suck, ja vad ska man säga om Försäkringskassan..... Världens sämsta myndighet!!!! *blä*

Kram på dig!

Lisi sa...

Ååh jag älskar också försäkringskassan. På ett år sen jag fick oliver så har dom heeelt ändrat regler...eller ja det beror iof VEM man pratar med. HElt sjukt!!

ada & sara sa...

Ja, det var jättekul att ses på riktigt, vore kul att ses igen o låta hundarna busa fritt. :) Sushin var god o ovanligt mkt. lax på den var det också!