torsdag 3 juli 2008

Förkyld & play-date....

Fan, gick man inte och blev förkyld när sommaren kom tillbaks, grrr.... Det är väl sviterna av helgen, hehe!
Vaknade upp med halsont och frossa i tisdags, men VÄGRADE vara sjuk, proppade i mej Ipren sen åkte vi till Stråtenbo. Lämnade kvar Pelle där medans jag, Åsa, Linnea, Albin och hundarna åkte vidare och mötte upp m&p vid KP:s virkesupplag. Därifrån gick vi en bit, hundarna fick leka av sej (alla 5..) tills vi kom till grillplatsen vid Bysjön. Hundarna och Albin badade, vi andra satt och mös på filtar och grillade korv. Gött mos!
Efter kaffe och kaka gick vi tillbaka till bilarna. Vi åkte till Stråtis igen och jag låg i solen ett tag innan jag fick nog.. Men ack så härligt med varmt väder igen!! Björn och Pelle slet med altanen och var jätteduktiga. På kvällskvisten grillade vi (igen!), sen åkte jag och Pelle hemåt med en kanontrött Doris.. =)

Vaknade sent på onsdagen efter att sovit dåligt och svettats hela natten, blä.. Jorma och Yvonne kom hit med fika, sen åkte vi upp med tvätt till Erna eftersom våran maskin ff är trasig. På kvällen kom Maria J hit med sin fralla Roffe och han och Doris rejjsade för fullt, himla kul och se dom leka ihop! När dom blev varma åkte vi upp till hundbadet så dom fick svalka sej. Roffe blev lite väl kär i Doris på slutet ;) men då sa hon ifrån.. Ingen som får rida på henne heller!! Men det var trevligt och det ska vi göra om flera gånger.

Idag, torsdag, är jag ff förkyld; snorig, nysig och hostig, men det känns lite bättre idag.. Vi åkte in till H-mora på f.m, köpte med oss frukostmackor och åkte hem till Malou och satt på hennes veranda och åt frulle. Sen handlade vi och åkte hemåt. Erna hade varit och plockat jordgubbar med Matilda och Rasmus så det blev pannkakor (stekta över öppen eld), rårörda jordgubbar och glass till lunch! Hängde där ett tag, åkte upp till sjön så Doris fick bada, sen åkte vi hem igen.

Nu har vi grillat lite och jag ska väl packa väskan inför imorgon då jag, Sofia och Lotta från jobbet åker till Sthlm på World Dog Show. Det ska bli skitkul! Rapport om det kommer sen..

Här lite bilder från P&L:


Campingen, taget från Helenas balkong!

Datorn krånglar så det blir inge mer idag..

Tjing!

1 kommentar:

Nutti sa...

Häftigt att se en bild lite från ovan. Gick ju bara runt bland tälten där dom grisade ned hur mycket som helst. Ses imorgon. Då ska vi ha skoj! Kram