tisdag 8 juli 2008

World Dog Show m.m..

Det har varit lite si och så med med vårt mobila bredband dom senaste dagarna, därför är jag lite sen med att uppdatera!

I fredags åkte vi (jag, Lotta & Sofia) iaf tåg ner till Hufvudstaden för att gå på Världsutställningen. Vi åkte direkt ut till Älvsjö och kollade, tre stora hallar med ringar och mycke hundar! Spanade såklart in frallorna (mycket ryssar!) och kollade på storpudlarna, alltid en sån show där. Vi åt och kollade in alla prylar oxå, för mej blev det 10 par strumpor, bl.a med frallamotiv! Hängde lite i Purina Pro Plans monter (dom vi var bjudna av) sen åkte vi busstransfer till hotellet, Clarion på Söder. Fixade iordning oss och tog en drink i baren, sen bar det av ÄNDA ut till Almare-Stäket där det anordnades circuit-utställningar alla dagar. Kass mat och allmänt dåligt var det där på den s.k mingelmiddagen med midsommartema, say no more.. Buss hem igen lite senare, sen la vi oss på hotellet och sov!Lötta & Zoo-Fia, mina härliga arbetskamrater!

Finalringen, visning av våra svenska raser.Åt UNDERBAR frukost på morgonen, sen checkade vi ut och jag hängde på till Sofias mamma som oxå bor på Söder. Lämnade väskan där sen stämde jag träff med gamla Norge-kompisen Danne, hans flickvän och hennes barn. Vi gick ner till slussen och satt oss på en uteservering och snackade och drack ett par öl, härligt! Gick tillbaka till Sofias mamma och fick jättegod matpaj och därefter en underbar kolapaj, yummy!!! Hon är så go så, Sofias mamma.

Hann träffa Carro och Helena en snabbis oxå, dom hade en paus från båten Cinderella där dom jobbar. Tåg hem och en lugn myskväll med mina darlingar...

Utsikt från Slussen...


Söndagen startades med sovmorron, sen tog vi med oss Erna ut i skogen för att kolla om det kommit nån svamp. Vi hittade lite kantareller så det räckte till varsin macka på kvällen, mm... Annars gjorde vi väl inte nåt särskilt vad jag minns.

I måndags började jag jobba igen, kändes helt OK eftersom jag har tre semesterveckor till att se fram emot. Allt var som vanligt, mycket folk och fullt upp!

Idag jobb, nu på kvällen tog vi en långpromenad runt V-hyttan, Pelle på cykel, jag och Doris till fots. Stannade vid sjön och satt och njöt ett tag, helt spegelblankt och fint.

Det var det, nu väntar en dusch sen sängen, gonatt!!

Inga kommentarer: