måndag 28 juli 2008

Sol & semester- kan det bli bättre???

Ojoj, vad längesen det var jag skrev här, har liksom glömt bort datorn i en vecka, ganska skönt faktiskt!!

Lite kort sammanfattning av senaste veckan då;

Jobbade tis-fre, värmeböljan hade ju börjat så det var ganska dött på jobbet, men det var bra för då hann vi ta itu med grejor vi inte hunnit med samt städa lite. Vi åkte och badade nån kväll, jag och Pelle simmade ut och lilla Snoris stod och hoppade och "muttrade" i strandkanten, tillslut kastade hon sej i och simmade ut till oss (och klättrade upp på mej, ajaj..). Lill-stumpan, hon har ingen vidare simteknik, men tycker att det är himla skönt tror jag! En annan dag när vi åkte till hundbadet kom det ett par med två hundar som Doris fick bada och leka med, den ena hunden simmade lååångt ut och Doris efter.. Trodde nästan att jag skulle få hoppa i och hämta henne, men det gick bra!

När jag jobbat sista dan på fredagen firade jag med en iskall Corona med lime i på balkongen, äntligen semester!!

Lördagen började med sovmorgon (eller tills man inte står ut att ligga kvar i sängen nå mer p.g.a värmen..) Sen åkte vi in till H:et och uträttade lite ärenden. Sen fort som tusan upp till stranden i V-hyttan, placerade Doris i skuggan med vatten och kylfilt och oss i solen. Helt ljummet i vattnet, underbart! Smaskade på lite körsbär gjorde vi oxå..
Sen på kvällen var det partaj härhemma, Jessika, Tommie, Anna, Sara, Cicci (med Valle), Evelina, Satan, Cricko och Linda var här. Vi satt och svettade på balkongen (några duschade igen!) och snackade och hade trevligt! Cicci som var nykter körde en bil, sen ställde Jeppe upp och körde två vändor in till Hedemora där vi sen gick på Daldansen. Valle och Doris fick vara hemma.. Vi såg lite på Rootvälta, men hängde mest i öltältet! En trevlig kväll med trevligt sällskap!

Söndagen var hemskt lugn, jag var inte riktigt i form för att ligga i solen.. Vi åkte iaf in till stan och köpte langos och munkar på e.m som vi tog med upp till Erna och bjöd på. Vi gick en promenad med henne och hittade lite kantareller som vi stekte när vi kom hem, mums!

Idag har jag legat i solen nästan hela dan och bara slappat! Gjorde en smoothie i morse som jag har levt på hela dan.. Det är bra med värmen, man får inte så mkt aptit! Lagade kycklingwok när Pelle kom hem från jobbet, sen har jag gått en promenad med Doris nu på kvällen när det är lite svalare.
I mon ska jag och Doris hänga i Stråtenbo med syrran och dom, är det fint så går vi till Aspan och badar.
onsdag är det Lars Winnerbäck i Säterdalen, det ska bli kul.

Nu ska jag fortsätta läsa lite om Mötley Crues galna liv i deras bok, vilka dårar!!

Ha det bra i värmen och drick mycke vatten!! =)

2 kommentarer:

Nutti sa...

Passa på och njuta av semester nu stumpan! Hoppas också att det fina vädret fortsätter, det är ju helt ljuvligt! Hoppas vi ses något. Kram på dig

Anonym sa...

Tack för en supertrevlig fest! Alltid lika trevligt när vi samlas :) Synd bara att kvällen gick så fort.

Kommer bli en toppenkonsert med Winnerbäck imorgon! Bättre väder än så här finns väl knappast?!

Njut nu av sommaren! Tids nog blir det vinter o kallt. Det är då man ska tänka tillbaka på dessa härliga dagar :)

Ses imorgon, kram o gonatt från Anna.