lördag 19 juli 2008

Dagvill!

Knasigt värre det här.. Känns som det är måndag idag eller nåt!?

Jobbade med Erik och Lennart idag, det gick bra, mycket folk. Hade det varit kanonväder hade nog dom flesta legat på stranden. Pelle jublar oxå när det regnar! (det blir ju mera svamp då...)

Väl hemma strax före tre hade Pelle lagat till lite lunch, sen tog vi en härlig promenad i skogen. Kari med Lagotton Malla hängde oxå på. Malla visade Line och Doris hur man plockar blåbär, hon är kanonduktig!! Doris var mindre duktig, hon åt upp hela busken istället, suck.. Det kom lite regn på oss, men inte så farligt. Det är så himla härligt att gå på stigar i skogen, synd bara att det är så himla många stigar häromkring så jag törs inte gå själv innan jag har lärt mej att hitta ordentligt.. Sen bjöd Erna på chokladpudding och melon, smaskens.

Nu är Pelle ute och åker runt till alla svamp-uppköpare och ser till att allt är klart inför säsongstarten, men han borde vara på hemgång snart.. Doris är med som sällskap, hon sitter i sin specialbyggda "låda", ska ta kort på den så får ni se vilken lyx hon har!

Line är hemma med mej, i mon ska hon tillbaks hem till Stråtenbo. Får se om Doris håller kvar sin bra aptit nu, men det kan jag väl aldrig tänka mej!
Här kommer lite mobil-bilder:Doris dricker vatten ur Ernas fiskdamm! (hon har druttat i en gång..)Doris & Line (Line ser ut som hon vill fly, hahahaha)Hundarna kollar på när Pelle målar en svamp-skylt!

Nu är det nog med dator för idag, ha det gott! P&K

Inga kommentarer: