söndag 20 april 2008

Målat & grejat..

Puh, vilken helg! Ingen ro och vila direkt..
Vi gick upp tidigt på lördagen, åt frukost och åkte sen till Woody i H-mora och ÖB i Avesta för att handla grejor som vi behövde till köket. När vi kom hem rev vi ut allt i kökslådor och skåp och la det i kartonger. Sen spacklade Pelle väggarna medans jag målade vitt inuti alla skåp (innan var det obehandlat trä). Vi tog en promenad med Doris, som tycker vi är hemskt tråkiga som håller på i köket hela tiden och hon får inte va med... Sen slipade vi väggarna och började måla dom, oxå vita, innan var dom ljusgrå. Vid nio på kvällen gav vi upp, glodde lite på tv sen blev det sängen.

Upp vid nio i morse, fick mess från kusin Cicci att dom skulle grilla vid Nybrobacken i Borlänge och det passade bra att hänga på dit för vi skulle ändå åka och handla mer färg och så skulle Doris få leka av sej med Waldemar (och så skulle vi få en paus och njuta lite av solen.. ). Först började vi måla väggarna en gång till och tog loss alla luckorna och målade dom svarta ute på balkongen(dom har oxå varit grå) sen åkte vi till Borlänge vid ett. Vädret var ju helt underbart och vi njöt i nästan två timmar vid Nybrobacken, vi åt smarriga hamburgare och tittade på hundarna när dom lekte, vi fick många glada skratt... Åkte hem vid tre och fortsatte måla, jag fortsatte med väggarna och Pelle med luckorna och stommarna som ska bli svarta.

Nu har vi käkat varma mackor men det är lite svårt att laga nåt i köket nu, det känns som är på tältsemester eller nåt, ingen ordning på grejorna!

I mon blire och vakna tidigt, ska jobba 7-16, sen hem och fortsätta med köket! Vi kan förhoppningsvis börja med golvet i mon kväll, det kommer ju att ta nåra dar med torktider.. Golvet som nu är trä och väldigt svårstädat ska bli svart som luckorna.Pelle pysslar..


Utsikt över Nybrobacken!

Doris & Walle härjar!

Kusinerna & Jessica njuter av solen..

Nattinatt

Inga kommentarer: