måndag 14 april 2008

Hagel & åska!

Mysko väder... Jag skulle gå en vända med Doris efter jobbet, hann knappt komma utanför dörren innan det började hagla, sen kom det värsta blixten och åsk-knallen, samtidigt som solen lyste! Doris tyckte det var hemskt konstigt med det hårda som kom från himlen, så vi vände men hann bli rätt blöta ändå..
Jag har jobbat mellan sju och fyra idag, vi har börjat med inventeringen på jobbet, jag och Linnea hjälps åt. På onsdag ska alla i personalen stanna efter stängning och få undan det värsta!

I lördags var vi på utställning i ishallen i Avesta, Erna följde med den här gången oxå. Det var mycket hundar och folk, tror det var nästan 400 hundar anmälda. Doris var själv i sin klass, valpar 6-9 månader. Hon skötte sej bra och fick fin kritik och blev BIR, (inte så konstgt eftersom hon var själv i sin klass!) I grupp-finalen blev vi tyvärr oplacerade. Doris fralle-polare Roffe och Frida var där oxå, Frida blev bäst av juniorerna, men jag hann inte se hur det gick i grupp-finalen. Jag ska antagligen åka tillsammans med Maria och Kerstin (Roffe och Fridas ägare) till fralle-specialen i Askersund i augusti, det ska bli kul och åka på en specialutställning och få se MASSA frallor..

På kvällen åkte vi till Borlänge och Carro där det var fest. Vi blev en hel del folk och sen blev det utgång på Bolle, där var det hemskt lite folk först, men det blev bättre sen och det var en toppenkväll!
Vi sov hos Carro, på söndagen blev det thai-mat innan vi åkte hem igen och hämtade upp Doris hos Erna, hon var trött och nöjd efter att ha varit ute hela dan!

Nu är det snart Cesar Milan på tv, tjoho!

Ha det gött! =)

Inga kommentarer: