lördag 5 september 2009

Skogsdag!

Idag begav vi oss ut i skogen efter lite sovmorron och frukost. Vi hittade en hel del trattisar och gulingar och några Kalle-Johan. Jag tror vi var ute i nästan 4 timmar så nu sussar hundarna sött. Dom vill gärna vara med och hjälpa till att plocka svampen, dom små busarna! Pelle fick en fästing på magen och Dolly en vid örat, isch.. Annars tycker jag att det har varit ganska lugnt på fästingfronten ett tag.
När vi kom hem gjorde Pelle en pastasås på Kalle och kantareller, underbart god blev den. Resten av svampen ska Mia få, vi har så vi klarar oss ändå.

Nu har Pelle åkt och spelat poker, jag ska bada hundarna och packa inför i morron, sen blire bara soffläge och lite chips och dipp tror jag.

Idag har SDHK haft nationell utställning i Sandviken, Dollys syster knep ett Cert och blev 2:a bästa tik!!! Grattis Kicki och Berra!! Barbro fick en 1:a och Hp, oxå bra!!

I morron är det Internationell utställning på samma ställe och det är ca. 50 frallor anmälda! Vi lär åka hemifrån vid sju för att hinna i tid, jäsp.. Wish us luck!

*Kram*

2 kommentarer:

Nutti sa...

Lycka till med tjejerna! Kramisinspa

Nutti sa...

Haha, det skulle bara stå kram på slutet...

Kram igen