onsdag 2 september 2009

Rapport från Stråtenbo!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen.. Fullt upp!
Den här veckan har jag bosatt mej hos syster Åsa med familj i Stråtenbo.

Snabb uppis då;

I lördags var vi på 50-års fest för Jan. Det var trevligt och gubbarna som spelade var kanonbra!

söndagen tog vi sovmorron sen packade vi fikakorgen och gav oss ut i skogen. Vi hittade lite kantareller och hundarna fick springa över stock och sten. Vi fikade vid en liten sjö.

Efter jobbet på måndagen åkte jag hem till m&p och träffade syster Carina som var på genomresa. Jag sov sen hos Åsa eftersom inte Carina tål mina små monster så bra då hon är allergisk.

Har jobbat tisdag och onsdag, fullt upp, men nu börjar det bli ordning igen efter semestrarna. Jag har röjt på mitt lilla kontor så att det går att komma fram.
Har precis gått en sväng med hundarna, Sheila ville inte följa med oss på promenad, haha! Linnea och två kompisar håller på att fixa sej inför utekväll, Åsa är på kryssning, Björn och Line är nån annanstans och Maja och Albin är hos sin pappa så jag blir själv här inatt efter jag skjutsat ungdomarna till stan. Jag får väl mysa med franskorna och lurvtussen Sheila då..

I mon kommer iaf Pelle Plutt hem och då ska det mysas.. Jag är ledig i helgen, på söndag ska vi hundutställning på Högbo Bruk, Sandviken.

Tjo!

1 kommentar:

Lena sa...

Ses i Sandviken! vi ska dit på Lördagen åxå! och har "handlern" Martina :-)) med oss *ler*
Kram! /Lena med flock