måndag 21 september 2009

Efter helg kommer måndag..

VARFÖR rusar helgerna förbi så fort? I den här takten så är det dags för pension snart känns det som..

Jobbade som sagt i lördags, när jag kom hem hade Pelle fixat mat, sen gick vi på lång-promenad. En rolig vända upp på "berget" med underbar utsikt. Dolly var bra trött när vi kom hem, medans "sport-frallan" Doris nog kan gå hur långt som helst!
Efter att Pelle hade köpt in lite svamp så åkte vi till Klubba och Annika där vi lånade deras nya bastu, superskönt var det. Sedan blev det lite Irish Coffee och snack innan vi begav oss hem och somnade som stockar.

Sovmorron på söndag sen gick vi ut i skogen igen, denna gång utgick vi från Erna och kom ner vid skolan i Vikmanshyttan. Jag har träningsvärk i röva nu efter alla backar, stockar och stenar! Doris rullade sej i nåt oerhört äckligt, typ rutten svamp, bajs eller dött djur och var helt kladdig och stank förj*ligt, urk... När vi kom hem blev det bad för bägge hundarna eftersom Dolly oxå hade fått lite snusk på sej.

Nu måste jag kolla på Hollywoodfruar, vilka klappträn... Moahahahahhaa...

Kraaam

2 kommentarer:

Lena sa...

Rullande hundar? -Märta rullade sej i Blåbärsris idag! så vit hon var..innan.. he he.. fast ok! mot skit var de "harmlöst" :-))
Fick tipps att titta på just Hollywood fruarna, han bara se en glimt, och funderar om det är på riktigt??? iså fall blir man lite fundersam... skratt*...
Här regnar de nu suck...
Kramiz! /Lena

Nutti sa...

Håller med, klappträn! Men ack så underhållande att titta på, haha! See U