söndag 27 september 2009

Larmet går...

Jag sitter och väntar på att Pelle ska bli klar med svampinköpet, sen ska vi göra oss lite kvällsmat och sen väntar sängen..

Det var superkul igår, jag jobbade först och det var fullt upp med mycket folk. Pelle skjutsade mej till Säter på morgonen så jag kunde ta bussen till Borlänge, då han skulle kunna hämta mej på natten. Efter jobbet kom Jessika och hämtade mej och vi åkte till kupolen en sväng. Vi käkade, sen köpte jag en adidas-wct på Stadium. Sen hem till Jessika och Tommie där vi fixade oss iordning inför kvällen. Vi lockade håret på varann dagen till ära!
Jessikas mamma kom och hämtade oss och släppte av mej på jobbet där jag, Linnea, Erika och Steffi förfestade lite. Sen mötte vi upp resten av gänget utanför Hela Huset där vi tillbringade resten av kvällen! Det var mycke folk och man kom ifrån varann som vanligt, men kul var det!!

Pelle kom och hämtade mej vid ett och vi åkte till jobbet och hämtade min väska som jag ställt i rummet före personalrummet. Jag trodde inte att man behövde larma av när man bara skulle in där eftersom det tjuter om man går genom nästa dörr, men, men... Tydligen så hade larmet gått och chefen och nåra poliser hade sökt genom butiken, *pinsamt*!!!!!!!!!! Men dom hade kommit på sen hur det gått till, men synd att chefen inte ringde och frågade då han visste att vi skulle sitta där innan och gå ut sen!
Vi handlade med oss mat från Max, sen bar det av hemåt!

Idag har vart en skön dag, lite sliten, men varit ute en hel del. Vi har gått tipspromenaden uppe i Vikmanshyttan, sen gick vi en runda på eljusspåret så hundarna fick springa av sej lösa.

Nu väntar en vecka med jobb igen...

Tjoflöjt!

1 kommentar:

Stolta mamman sa...

Haha vad pinsamt med larmet!! =)
Kul att se dig igår!!