måndag 14 september 2009

Måndagsledig..

Idag har jag varit ledig och har fått lite gjort iaf;
Sov till halv tio, rastade hundarna, åt frukost, satte på en tvätt, diskade, kollade lite på TV, surfade på nätet, hängde tvätt och satte på en till, åt lunch, läste Hundsport, gick ut i skogen med hundarna, hängde tvätt, kollade på TV och nu är det kväll!! Jag har lagt in lite bilder från senaste utställningen oxå, HÄR.

Helgen swischade väl förbi som vanligt... I lördags var det ju husky-special i Bjursås, lååång väntan eftersom Faxe var i veteran-klass, men hyfsat väder och mycket fika hade vi! Fralla-fröknarna fick många kommentarer av husky-folket.. Faxe blev som sagt "bara" 3:a i klassen, men fick iaf ett Hp. Det var många fina hundar där och konkurrensen var hård!
Efter utställningen åkte jag och Pelle till Lager 157 i Sågmyra, där shoppade Pelle två par jeans och kallingar.
Sedan raka vägen till syster i Stråtenbo där vi fikade och bytte om för sen åkte vi till Broken Dreams och käkade en tre-rätters, huuur gott som helst! Hundarna som hade varit ute hela dan var nöjda med att ligga i bilen.
När vi kom hem till Hyttan igen på kvällen, blev det horisontal-läge i soffan.

Jag jobbade på söndagen, väldigt lugnt var det så jag och Steffi städade lite bakom kassan bl.a. När jag kom hem tog vi en promenad över åkrarna med hundarna sen köpte Pelle lite svamp och jag lagade lasange.

Nu ska jag laga mej lite kvällsmat och matlådor, det blir kyckling med feta-sallad och tsatsiki..

Häpp!

1 kommentar:

Lena sa...

Åååå hjäääälp!!!
-Va jobbigt de är att se sej själv på kort!! ;-( *skratt skratt*
Banta banta banta....
"annars" var de härliga bilder!! :-))
Kram kram! /Lena