onsdag 1 oktober 2008

Ljus-party!

Slänger in ett litet inlägg så här på lunchen..
Ja, igår var det ljus-party med Partlite hos syrran i Stråtenbo. Vi var inte många själar tyvärr, Åsa hade räknat med fler.. Ljusen var fina men dyra! Jag köpte iag 3st ljushållare i glas som man kan stoppa grejer under, svårt att förklara, men jag tänkte lägga i svart akvariesand eller grus och lite fina höstlöv och rönnbär och så.. Dom var typ 25cm höga, sen köpte jag lite doftljus till det bl.a ett större glas-ljus att ha på toan!
Jag hade velat köpt flera ljushållare och ljus, men blev lite snål.. Mamma ska ha ett ljus-party i slutet på november, det kanske blir nåt mer då!

Tjolahopp!

2 kommentarer:

Lena sa...

Var på ett ljus party förra hösten, jätte fina saker, men som du sa, dyrt... kunde tyvärr inte köpa allt man ville ha, hu hu..
Kram på er!

Sara o Ada sa...

Hej, ja det var jättekul att se dem leka och det gick ju bra största delen av tiden och Ada behöver tas ner på jorden så att Doris morrade lite o visade vart skåpet ska stå gjorde inget. ;) Nu har jag en trött fralla här hemma, hon har legat och sussat sen vi kom hem. Bilderna dröjer ett tag, har inte rätt sladd med hit, så när jag kommer hem (nån gång nästa helg) skickar jag dem. :) Hoppas vi kan ha en större träff en annan gång, utan tåg! :S :D