tisdag 28 oktober 2008

Tuesday morning..

Sitter på jobbet, börjar om en halvtimme så jag hinner slänga in ett inlägg...

Helgen då, jobbade på lördag, Pelle åkte med mej på morgonen och hängde med Elin och gick ut med Doris medans jag jobbade mina fyra timnmar. Det var asmycket folk på jobbet, löning, jippon på stan och kampanj hos oss hade nog sin del i det hela.


När jag slutade åkte vi och hämtade upp Anna på kupan sen åkte vi till Max och käkade. Sen åkte vi upp med Doris till m&p som skulle passa henne över natten. Hem till Carro och gjorde iordning oss och kl. 17 var jag på atelje Liva där våran förfest/tjejfest höll hus. Pelle gick hem till Elin och förfestade. Det var sexleksaksvisning på våran fest och vi fick några goda skratt! (Sofia har ett par fina tofflor på sin blogg, hehe..)
Kl.20 gick vi bort till "Hela huset" där vi hade bord. God mat och gott vin var det. Sen var det fullt ös hela kvällen, Pelle och dom dök oxå upp tidigt och vi hade en riktig kanonkväll!!
Gick hem till Carro efter stängning.
Söndagen blev en riktig mys-dag med kärleken i soffan. Kollade på Sex & the city-filmen (kanonbra!!) och åt Grandiosa X-tra allt! M&P kom med Doris och på e.m åkte vi hem till V-hyttan.

Ser fram emot fredag, då har vi tagit ledigt (jag, Pelle och Carro) och åker tåg till Sthlm på morron och shoppar på dan, sen blire Disrurbed-konsert på kvällen och säkert ett besök på Kellys... Vi sover över i Pelles gamla jobb-lägenhet som vi har fått låna.

Torsdagskvällen blir inte heller fel, Broken Dreams med brudarna! =)Här en bild på Doris som jag hittade på den här datorn, tror hon är 5-6 veckor och jätteliiiiten..


Puss & Kram

4 kommentarer:

Lisi sa...

Men sööötDoris! =)
Kul att se disturbed!!Skoj att shoppa lite oxå...hehe.
Hoppas du får en trevlig vecka!

Sussi sa...

hahaha, vad liten hon är. Supersöt!

Sara sa...

Vilken söt liten plutt hon var när hon var liten. :D Nu är hon ju iofs. lika söt men större. ;)

Hoppas att ni får en trevlig helg i Sthlm, jag ska nog försöka ta det lugnt och kurera mig från min förkylning. :S

Jennifer Krigh sa...

Vad söt Doris var som valp! Hon är söt nu med givetvis! Vi borde försöka ses någon gång och låta Ebba och Doris leka! :)

Ha det bra, hälsningar Jennifer