måndag 29 september 2008

Husgung & annat...

Lördagen började med jobb och det var fullt upp! Efter jobbet åkte jag upp till m&p och jag och mamma tog en långprommis med Doris, Hope och PimPim. PimPim fösökte få igång Doris att leka under hela promenade men hon var INTE på humör och gick och tjurade 10 meter bakom oss.. På väg hemåt fick hon iallafall lite fart på en åker och dom rejsade runt nåra varv, men Doris har inte en chans att komma ikapp PimPim längre!

Sen lämnade jag kvar Doris hos m&p och åkte hem till Carro där vi gjorde iordning oss och partajade. Vi spelade lite Buzz och snackade strunt! Några gick till Gula Huset där det var nån hip-hop fest, men jag, Carro, Olle och Satan tog en taxi till "Hela huset gungar". Vi hade egentligen tänkt gått på Oktoberfesten men hörde att det inte var nån hit så det blev husgung ist..
Där var det fullt ös, träffade många bekanta och blev lite (!) susig i luvan, hehe... Kul var det iaf! Sov på Carros soffa och vaknade med nackspärr, blää...

Hämtade Doris på e.m, sen köpte vi mat och sen begav jag mej hemåt till älsklingen som hade kommit hem från mörkaste Småland. Dom hade haft kanonkul, med grabbiga aktiviteter på Magnus Samuelssons camp. (Världens starkaste man ni vet...) Ska lägga in bilder på honom sen, Pelle ser ut som en dvärg brevid honom, han är enorm!!

Idag, måndag har jag jobbat. Stökigt på jobbet IGEN, suck.. Men på tisdagar är vi många så förhoppningsvis får vi lite gjort i mon! Jag, Pelle och Doris tog en promenad nu på kvällen, fullt utrustade med reflexer och blink-halsband på Dorran. Tur det för det var en himla trafik i byn idag. Har kollat på nya serien Färjan oxå, men såg ingen skymt av Carro eller Helena, än så länge, hehehhehehe..
Jag jobbar hela veckan och i mon kväll ska jag på ljus-party hemma hos syster, på onsdag äre hund-kurs och på torsdag P-möte på jobbet, så det är fullt upp!

Nu väntar en dusch sen sängen, tjolahopp!

2 kommentarer:

Nutti sa...

Kollade oxå på färjan, i hopp om att få se nån man känner....hehe! Hörde att det var många som hade varit otrogna på färgan och som ringt och vädjat till 5:an om att inte sända programmet...haha! Kramis

Sussi sa...

Johan tackar så mycket. Var kul att se dig lite i lördags, synd att man inte var så pepp utan mest gravid och trött bara, hahaha!