onsdag 3 september 2008

Kräftskiva m.m

Ojoj vad tiden rinner iväg.. Hinner inte uppdatera bloggen så ofta som jag skulle vilja, det är så mycket annat som går före!

I lördags var det iallafall 60-år fest/kräftskiva för Maud, Pelles morbrors fru. Det var kanonsköj, dom hade fixat partytält, kräftor, en massa tilltugg, öl & vin, sen kom Jeppe the king och spelade oxå. Asskön rockabilly, allla dansade som galna, hehe.. Det var väl en 50-60 personer på festen. På natten blev det lite disco på logen oxå! Doris var med hela tiden, först var hon med ute på gräsmattan, på kvällen fick hon sitta i gäststugan. Alla tyckte att hon var så fin och duktig, kul!

söndagen var det segt, gjorde inte många knop.. Följde med Pelle till Dala Husby och hämtade svamp och gick en sväng med Doris.

Har jobbat mån-tis, fullt upp som vanligt. Har jort det vanliga när jag kommit hem, diskat, gått med Doris och sånt...

Skulle boka biljetter till Disturbed ikväll, dom spelar i Stockholm i oktober, men då var det fullbokat, attans... =/ Det fanns biljetter igår, så jag ska prova i mon bitti igen. Vi ska iallafall på Volbeat (dansk hårdrock) i Örebro i December, dom är så himla bra, tjoho!!
Lyssnar just nu på Scars on Broadway med medlemmar från System of a down, riktigt bra..
Nu blire lax, färskpotatis, grönsallad och aioli!

*Kram*


En sommarbild på snoris...

Inga kommentarer: