torsdag 11 september 2008

A week ago!

Hello everybody! Jag vaknade engelsk-talande idag eller nåt...
Nu var det ett tag sen igen.. En snabb repetition av senaste veckan då:
Fredag: jobbade först, sen åkte jag, Anna, Carro och Jessica med party-bussen till Lindesnäs. Det är alltid skoj och en salig blandning med folk! Vi dansade på discot, men hängde mest på nybyggda loftet där det var två trubadurer och vi önskade gamla godingar.. Tog det lugnt med drickat eftersom jag skulle upp och köra tidigt.. Sov kvar hos Anna.

Lördag: vaknade vid tio, körde hem och sen åkte vi vidare till Norberg för att gratta Pelles pappa Jorma som fyllt år. Doris fick leka med deras nya valp, en collie-korsning på nio veckor, jättesöt!
På kvällen spelade Pelle poker och jag hängde med Malou, vi käkade Thai och snackade skit. Dom har kanongoda vårrullar med räkor på en thai-restaurang i H:et!
Pelle kom hem på natten, hade gått plus igen!! Han får gärna vara nykter och spela poker en lördag i månaden när han vinner pengar, hehe...

Söndag: skön sovmorron med söndagsfrukost. Sen åkte vi till Borlänge och shoppade lite, hälsade på i Stråtenbo och drack kaffe innan vi åkte hem. Kommer ej ihåg vad vi gjorde mer, jag var säkert ute och gick eller nåt!

Måndag-Onsdag: jobbat varje dag, ÄNTLIGEN har vi börjat få ordning i butiken, vi har skurat golven och plockat undan. Nu känns det bra att gå till jobbet igen!

Doris har slutat löpa så nu är hon sitt vanliga busiga jag igen... Jag är ledig idag så vi ska strax gå en långprommis runt Vikmanshyttan sen ska jag tömma ur mitt akvarium och åka med det till Falun för jag har sålt det till en kompis till Pelles mamma. Kommer att bli lite jobb, men skönt när det är klart, eftersom jag är har tröttnat på det helt.. Pelles bror kommer och hjälper mej och lyfta ner det i bussen, det är ju ganska stort.

Doris med sin fina "blöja" (specialgjord för frallor!) i sin vanliga pose! Observera kycklingen som ligger i samma pose, haha..

Ha det bra go vänner!!

OBS! Vill tipsa om Lenas blogg om lilla ljuvliga frallan Märta här: http://blogg.expressen.se/lenadalarna/

2 kommentarer:

Lena sa...

De va ju himla osis att inte ni kan komma på söndag då! Fy sjutton åckså, de tyckte jag var riktigt synd, Märta åckså...
Lena

Nutti sa...

Men lilla gorumpan då! Så söööt! Thaimat...nu blev jag sugen på det också...

Ses på jobbet! Kramis