onsdag 24 september 2008

Play-date & kurs m.m

Nyss inkommen efter en lunch-prommis med Doris, riktigt skönt väder ute!
I lördags var vi hem till Mattias(Klubba) och Annika på middag. Det var superkul och gott! Orkar inte skriva menyn men det var lyxrestaurangklass på den.. Med gott rödvin till samt dessertvin till efterrätten.. En irish coffee blev det efterråt, samt lite öl och ölkorv till spelen (alias och rappakalja) vi spelade fram till småtimmarna när vi vandrade hem!

Söndagen var lugn, kollade på lite film och slappade. På kvällen gick vi och hämtade bilen som stod kvar hos värdparet. Friterade lite scampi m.m till kvällsmat, göttans...

Jobbade på måndagen, efter jobbet åkte jag och Doris hem till Maria som äger frallan Roffe. Dom fick busa ute medans vi gick en sväng, sen gick vi in och drack the och snackade medans Roffe gjorde tappra försök att bestiga Doris.. =)

Tisdagen började med jobb, sen var det hund-kurs på kvällen. Fick bra tips och fick reda på saker som man inte tänker på att man gör, hehe.. Det blir att öva på tills nästa gång!

Idag ska jag hem direkt efter jobbet iaf, skönt.. Kan ju vara kul och träffa den man bor ihop med nån gång oxå!
I mon är jag ledig, ska till frissan samt ut och äta på kvällen, mer om det sen!
Nu är det bara att återvända till jobbet!

Kram

P.S Mystiska gubbar på stan idag.. Till synes helt normala farbröder plockar antingen fimpar från marken och röker dom eller står framför en och säger grrrrrrrrrr och viftar med händerna i typ 15 sekunder.. WHAT??? D.S

Inga kommentarer: