onsdag 24 mars 2010

Mobil-paj och tjejkväll...

Ledig idag onsdag, sen ska det jobbas heeela helgen!
Igår kväll träffades vi några brudar hemma hos Elin-pelin. Jag och Elin handlade efter jobbet och började förbereda maten, kusin Sara kom oxå och hjälpte till. Det blev veggo-pizza med massa göttigheter och gucca till. Mia, Satan, Malou med lille Zakk kom oxå. Vi åt och snackade en massa strunt, mycket skratt blev det...
*Varning för känsliga läsare* Doris satt i Saras knä och när hon hoppade ner tyckte Sara att det luktade lite konstigt. Det visade sej att Doris hade tömt analsäckarna på Saras tröja, jag (m.fl) skrattade så jag inte fick nå luft... hihihihihihi... Sorry Sara.. =) Sen kollade vi på "Dating in the dark" och pratade lite mer. Jag och vovvarna sov kvar hos Elin, när jag vaknade i morse hade Elin gått till jobbet och jag kollade klart på en film vi började kolla på innan vi somnade. Den hette "Precious", en hemsk men bra film..

Jag åkte hem till Hyttan på dan och jag har plockat lite härhemma och tvättat tre maskiner. Har hunnit med en promenad med hundarna oxå, men nu längtar jag tills all snö är borta så man kan gå i skogen och på stigar som inte har gått att traska på på hela vintern.

Visst ja, min mobil har lagt av oxå och är inskickad på reparation. Jag har en lånetelefon så länge, men det blir nog inge mobilbloggande på ett tag nu..
Frallafröknarna sover gott i soffan brevid mej nu och jag ska kolla på lite kläd-sidor efter nåt vårfint..

Ha det!

Inga kommentarer: