lördag 6 mars 2010

Ledig helg & sooooool!!!!

Det har varit en tuff vecka på jobbet så den här lediga helgen var välbehövd.. Det lär inte bli bättre heller eftersom inventering är på g med allt som det innebär. Skulle gärna flytta ett år tillbaka i tiden nu och snart vara på väg till USA, vilken resa det var!

Jag och hundarna är förpassade till sovrummet eftersom Pelle och en annan kille håller på att sätta in en luftvärmepump i vardagsrummet, inte en dag för sent! Vi ska strax gå ut och njuta av solen..

Vad har hänt annars på sistone då?! Förra lördagen var vi ju upp till Mora och hejade på Åsa och Carina som åkte Tjejvasan. Efter det åkte vi till Stråtenbo och firade både Carina och Maja som hade fyllt/skulle fylla år. God mat och lite vin blev det. På söndagen jobbade jag sen stannade jag kvar i Stråtenbo och hade myskväll med massa snask och film med systrar och systerbarn..

Snart drar ju utställningssäsongen igång igen, vi ska anmäla till Forshaga den 17e april. Sen ska jag och Steffi gå en utställningskurs som Dalarnas KK anordnar oxå. Dolly ska kollas för patella och hjärta här i vår oxå, spännande..

Ha en härlig helg och kram på er!

Inga kommentarer: