tisdag 21 april 2009

San Diego is the shit!

Halla kara vanner!!
Har inte haft tillgang till internet pa ett tag, men nu sitter vi pa ett Internet cafe i San Diego.

Vi akte fran Las Vegas i onsdags tillsammans med Olle och Carro. Akte genom Nevada-oknen (lackert!) till Anaheim dar vi checkade in pa ett skabbigt motell (kondom under sangen..) och akte direkt till Disneyland dar vi tillbringade hela dan, tills vi inte orkade ga langre.. Det var skitkul och vi akte det mesta vi ville, tack och lov for den daliga ekonomin i USA, inte sa langa koer!! Det var lite kallt och blasigt och det blev inte battre av att aka vattenflotte, hihi.. Space Mountain var coolt, en bergodalbana helt i morker, helt sjuk! Kan inte skriva om allt vi gjorde, tar for lang tid..
Vi sov pa vart sunkiga motell, dan efter akte vi till Long Beack (sodra LA) och strosade lite, sen vidare till Venice Beach. Dit ska vi aka och titta igen med Sara & co, mycke skona lirare.. Sen hann vi med att ga och shopa lite i Beverly Hills oxa, det blev ett par skona skor for min del, man gar ju hela tiden!

Vi tog in pa ett motell i Ingelwood, nara flygplatsen eftersom Carro och Olle skulle flyga hem dan efter och vi skulle vanta pa Sar & co som hade varit i San Francisco. Det var skitlabbigt, varsta ghettot (men sakert ingenting mot vad det kan vara i LA...), kondomer (igen!!) pa toan och en massa skumma typer. Vi barrikaderade dorren och forokte sova. Dan efter vagade vi oss ut och gick till en Laundry och tvattade klader, sen stangde vi in oss pa rummet igen. Sar, Micke och Cicci kom pa kvallen och vi sov kavr en natt till, men aldrig mer!! Det var SA skont att aka darifran..

Vi akte och hyrde en bil, en Chrysler van blev det sa vi far plats med fem personer plus packning. Vi akte till San Diego och hittade av en slump pa ett helt ok hotell vi Pacific Beach. Har ar det super, vi bor 100 meter fran havet och det ar varsta surf-stallet, en massa skont folk! Mysiga affarer och utestallen. Har varit varsta varmeboljan sa vi har legat pa beachen i tva dar nu. I mon aker vi harifran mot LA igen. Ska foroka ett ok motell/hotell i Santa Monica. Rapport kommer!

Sara och dom skriver resedagbok pa resdagboken.se alias vivalasvegas om ni vill lasa.

Puss pa er!! Vi saknar er darhemma!!

Inga kommentarer: