fredag 10 april 2009

Rapport fran Sin City - Las Vegas!!

Det ar helt surrealistiskt att vara har.. Allt ar som man forestallde sej men 10000 ganger varre och battre!! Flygresan var asdryg helst sista flyget mellan New York och Vegas.. Jag hade krypningar i benen och sov knappt en blund.
Hotellet, Tropicana, ar kanon med ett supermysigt poolomrade. Det ar latt att gora av med pengar har, det ar inte speciellt billigt och alla ska ha dricks!

Forsta dagen vaknade vi kanontidigt efter tidsomstallningen och kakade frukost med hela ganget. Sen akte vi med Carro och Olle och fixade med marriage license. Vi akte bil lang strippen och man satt bara och gapade, det ena hotellet varre an det andra.. Det gar inte att beskrivas, maste upplevas!!! Pa kvallen festade vi till pa New York, New York. Vi var pa en pianobar dar tva killar satt och battlade, haftigt!

Igar efter frukosten som vi at pa Excalibur akte vi ut till Orleans hotell o fixade armbanden till Viva Las Vegas, sen blev det poolen och den storsta drink jag sett, hehe.. Den rackte i tva timmar och holl sej kall hela tiden! Vi spelade lite vatten- vollyboll oxa..
Det blev tidig kvall igar, tror vi la oss vid 21.. Man ar inte van med tiden an och vaknade halv sex i morse, kanonpigg!! Vi kakade frukost pa Subway, sen strosade vi lite pa strippen tillsammans med Anders. Vi tog oss bort till Caesars Palace innan vi gick tillbaka, sen skulle vi ga pa akvariet pa Mandalay Bay, men det var san ko sa vi struntade i det idag. Mandalay Bay var gigantiskt och valdigt lyxigt! Nu ska vi strax till rummet och borja forbereda oss for brollopet med lite skumpa allihopa..

Vi bot forresten rum andra dan, vi bodde forst i det ena av tornen pa 15:e vaningen med mega-utsikt, men vi ville hellre ha balkong sa nu bor vi i ett garden-room med balkong och mycket mysigare.

Ibland borjar jag tanka pa hundarna och da borjar jag nastan grata.. Men det ar bara att slappa det och vara i nuet som ar helt sjukt kul!! Det ar sa mkt intryck sa man blir helt yr och kan nastan inte ta in allt..

Cicci har skrivit resedagbok, jag ska ta reda pa adressen, for hon skriver lite oftare an vad jag kommer att gora..

Nu ska jag till rummet och borja gora iordning mej, hoho vad det pirrar i maggen..

Kraaaaaam pa er!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tjoho!

Det pirrar i mig när jag läser ditt inlägg. Den här långfredagen har verkligen varit en låååååång väntan på da wedding! Snart dags :)

Kramar till det blivande brudparet från Anna.

Camilla sa...

Förstår att det pirrar i magen!!!
LYCKA TILL, SNART ÄR DU FRU!
KRAMAR!!!

Lena sa...

Grattis! förstår att nu har de redan hänt... och de är över, he he...
Missade de hela, då vi var på fest... attans åckså, ska försöka se de i efterhand...
Så kul att du berättar hur de "stora" landet ser ut, för oss "bondisar" he he... kan just "ana" att vi ändå inte kan förstå förens vi sett, häftigt låter de då i alla fall!!!
Stora kramen på dej -Fru Erika!! och krama "gubben"!!
/Lena

Stolta mamman sa...

Här sitter man och stortjuter!=)Hur man nu kan göra det till ett så glatt och energirikt bröllop! STORT FETT GRATTIS från familjen långberg/östlund!
Helt underbart att ni nu är man och fru =) Coolt!
Grattis igen! Puss å Kram!

Anonym sa...

Vilket galet bröllop! Grät massor! Vad fina ni var på fotot utanför "the chapel". Mycket coolt med era namn oxå. Grattis och ha en skön smekmånad ;)

Kram Anna.