lördag 25 april 2009

Rapport från poolen..

Halo! Nu bor vi på ett motell i Santa Monica,LA, med internet så vi använder Mickes lilla laptop och ljust nu ligger vi vid den lilla poolen och tar igen oss efter gårdagens utekväll..

San Diego var som sagt kanon, dit åker vi gärna igen. Skön stämning och tur med vädret hade vi oxå. Jag har lyckats få en lätt brännskada i hårfästet, trots solskydd 30... När vi checkat ut från hotellet i tisdags åkte vi till Sea World, det var en upplevelse. Vi såg delfinshowen och späckhuggarshowen. Man blev rörd till tårar flera gånger.. Sen är man nog extra känslig när man är så långt borta. Saknar hundarna enormt mkt ibland, helst när man ser hundar, har sett några frallor faktiskt.

Efter Sea World styrde vi bilen mot LA och Santa Monica, halleluja för GPS:en, vad hade vi gjort utan den??? Vi hittade på ett litet mysigt hotell, Cal-Mar hotell, med lägenheter med kök. En liten pool på gården och mysiga ljusslingor i palmerna.
Onsdagen tillbringade vi på 3rd street, massor med shopping. Sen åkte vi och handlade så vi kunde hålla ner matkontot lite. Det blev gourmetmiddag, pasta med burksås på kvällen!
På torsdagen åkte vi till Universal Studios och tack än engång för lågsäsong/dålig ekonomi i USA, nästan inga köer till attraktionerna! Simpson-ride var ashäftig och många fler, men kan inte skriva om allt...

På fredagen fick vi leta nytt boende eftersom hotellet vi bodde på var fullt över helgen tyvärr.. Vi trivdes så bra där. Men vi hittade på ett motell ganska snart efter lite letande. Det är lite sjabbigare, men oxå perfekt läge, kanske 2 minuter till beachen och 5 minuter till 3rd street med shopping och restauranger/barer.. Vi delar på ett rum med tre stora sängar, jag och Pelle har ett eget litet krypin. Men det är trångt med alla väskor.. Men rummen är rätt dyra här så det är värt det för att hålla ner priset..
Efter att ha checkat in så tog vi bilen och åkte mot Hollywood. Knappade in adressen till Hollywood-skylten, men den måste fått spunk, vi hamnade på små slingriga vägar i bergen, men till slut kom vi fram och fotade.
Sen åkte vi ner till Hollywood Boulevard och strosade runt lite och tittade på alla stjärnor som finns på backen och kollade på alla galna människor. Sen hittade vi på LA Ink coh fick gå in i studion fast dom höll på att filma. Tyvärr var inte Kat Von D där, men killen (Corey?) var där och det var häftigt att se när han tatuerade. Jag och Pelle köpte varsin T-shirt..

Igår kväll tog vi en utekväll, förfestade lite på rummet först, sen gick vi ut. Hamnade på ett skönt ställe, med snygg inredning och snackade med amerikanare. Idag mår vissa bättre än andra.. Jag är ganska pigg iaf. Vi ska nog gå till stranden senare, men det är lite blåsigt. Ikväll ska vi nog gå och äta på ett ställe som Carro tipsat om.

Nu är det bara tre dar kvar här, känns konstigt. Det känns som vi varit borta i evigheter, det har varit så mkt upplevelser.. Det ska bli skönt att komma hem oxå och ligga i sin egna säng i sitt egna hus och mysa med vovvarna.. Men jag vill definitivt tillbaks hit igen, vi får väl ta 10-års jubileum sen, nån som vill hänga på??!!

Ha det gott så ses vi snart!
Puss

2 kommentarer:

Lena sa...

Säjer bara Tack för dina berättelser!!
Är så häftigt att läsa, för en "lant lolla" som jag! ha ha..
Kram och välkommen hem igen!
Lena

Stolta mamman sa...

Lätt jag hänger på!då är ungarna stora och kan bo hos mormor en vecka =)