torsdag 8 april 2010

Smått & gott!

Då var påsken över och det blev en skön helg. Mkt god mat och långa promenader. På lördagskvällen hämtade jag Linnea vid tåget i Säter sen förfestade vi lite hemma hos oss innan vi åkte in på en fest i H-mora. Sen avverkade vi ALLA 4 krogar i stan med avslut på Stadshotellet, hihi.. Det var en höjdarkväll med mkt skratt!
söndagen blev det inte så mkt gjort.. Syster Åsa kom och hämtade Linnea och hade med sej kladdkaka, inte helt fel när man är lite bakis och sliten.

Igår kväll, onsdag, var jag och chefen på Royal Canin-utbildning i Falun efter jobbet. Bo Edoff pratade lite om hundens hud och lättare hudproblem samt deras nya foder som är inriktat på det. Sen var Fredrik Steen där och pratade lite. Han pratade lite om hans liv med hundar och om hur inspelningarna till Hundcoachen gått till. Det var intressant och gav en hel del skratt men det var lite läskigt oxå.. Han får mess och mail dagligen från människor som vill ha hjälp med sina hundar som hotas med avlivning och allt som oftast ligger felet hos hundägaren.. Han kan ju inte hjälpa alla dessa såklart så det måste vara skitjobbigt! Vi pratade oxå om olika raser och deras egenheter.

Nu är det redan torsdag och ikväll kommer Pelle hem igen, tjoho!
lördag ska vi utnyttja våran bröllopspresent som vi fått av kära syster och bo på Dalecarlia Hotell i Tällberg. Det är ju våran ettårs-bröllopsdag på lördag oxå så det ska firas.. Jag har bokat in varsin spa-behandling åt oss, det ska bli SÅ härligt!

Nu ska det jobbas, har en känsla av att det kommer att välla in varor idag, puh..
Ha det!

Inga kommentarer: