torsdag 6 augusti 2009

Sommaren är här igen!

Jag har helt glömt bort att blogga sen jag kom hem från Ö-sund. Så här kommer en liten uppis!

Lördagskvällen på Storsjöyran var kanon. Vi såg lite Dead By April, Hello Saferide, Petter, Amy Macdonald, Thåström och Lady Gaga. Det var tydligen publikrekord (26000 tror jag) så det var trångt och under Lady Gaga var det smått hysteriskt och dåligt upplagt av arrangören. Det bästa på hela kvällen var det sista vi var på, Silent Disco! Man fick varsina hörlurar sen gå in i ett stort tält, där var det en DJ (från Holland?) som spelade kanonbra musik, gammalt och nytt. Mysko känsla att kunna ta av sej lurarna och det var nästan tyst, förutom folk som sjöng med eller pratade med varandra! Sköj var det iaf.

söndagen följde vi med Carina till Mörsil där hon skulle vara domare i en småkakstävling!! Tävlingen höll till på Kretsloppshuset, det är så fint där och i omgivningarna. Vi tittade även runt på Carinas jobb och på huset som hon ska flytta till, supermysigt!
När vi kom tebax till stan träffade jag Bettan och hennes tjej som var på väg med bil från Tromsö till Oslo. Vi umgicks när vi jobbade i Norge 2001-02(?) och det var kul att snacka lite gamla minnen!

måndag f.m lämnade vi Östersund efter en underbar vistelse.. Och jag var extra glad eftersom Pelle hade fått ledigt från balkongjobbet denna vecka och väntade hemma! Det var härligt att komma hem och kramas med han och mina små frallisar..
Dolly hade börjat löpa medans jag var borta, stora tjejen, 9 månader. Doris blev förresten 2 år igår, tänk vad tiden går...
Dolly var oxå dålig i magen så måndag och tisdag natt blev det mkt springande ut och bajsa diarré.. Nu har hon fått Zoolac och äter fisk och ris så i morse sket hon bra igen, håller tummarna!

Igår åkte vi upp till Stoffes stuga som ligger vid sjön Gässan (Gessan?) utanför V-hyttan. Det var kanonmysigt där, sjötomt och alldeles avskilt. En mysig liten stuga, grillplats, båt och utedass! Hundarna har haft det underbart, sprungit lösa hela tiden, badat och lekt. Dom ligger helt utslagna nu. Vi människor roade oss med att äta mat, dricka öl, bada, fiska kräftor (inte en enda fick vi!!), spela poker och snacka strunt. Stoffes tjej Malin åkte hem med deras lilla dotter Matilda på kvällen, kvar blev vi, Stoffe, Klas, Johan med sonen Elias. Kan berätta att jag vann två av fyra pokerturneringar och då har Klas spelat stora turneringar, hehe.

Jag tog ett morgondopp i morse, sen har vi bara slappat. När vi kom hem la jag mej och solade på balkongen, men det blev för varmt. Jag ska göra ett nytt försök snart. Börjar bli hungrig oxå, tur vi har en veggo-lasange i kylen från i förrgår, mums..

Ska försöka ta mej tid att lägga in lite bilder snart oxå, har en del nu! Vi har förresten fått igång på den stationära datorn nu med hjälp av Jani, samt köpt en begagnad liten bärbar, så behändig!!

Ha det gott go vänner!

1 kommentar:

Nutti sa...

Jajaja, silent disco vilken underbar uppfinning! Det skulle vara skönt att jobba på istället. Men man får väl hålla tillgodo med öronproppar ett tag till...

Njut nu av semestern! Saknar dig på jobbet! Kramen