måndag 17 augusti 2009

Jobbångest..

Jag trivs jättebra på mitt jobb och med mina arbetskollegor och man måste ju ha ett jobb för att ha råd att leva men det är ju SÅ SKÖNT att vara ledig och ta dagen som den kommer.. Tänk om man vann på Triss och bara jobba nån dag i veckan för att inte komma av sej helt!

Vad har vi gjort i helgen då?
Pelle fyllde år i fredags, *Grattis älsklingen min* och det var lite folk här och fikade under dagen. Det blev mkt fika den dan så vi fortsatte att vara onyttiga och gjorde egna langos på kvällen, försvinnade goda...

lördagen tog vi med oss det som var kvar av tårtan och åkte till syster och co i Stråtenbo och fikade (igen..) och snackade lite skit. Pelle köpte svamp på kvällen och jag gick ut och gick med hundarna. Vi kollade på film och tog det bara lugnt hemma.

Söndagen bjöd på fint väder så vi tog en långpromenad på lite nya stigar i skogen. Pelles brorsson Rasmus hängde med oxå, han var jätteduktig och hängde på fast promenaden gick över stock och sten i skogen i 2 timmar!

Idag tog jag en låååång sovmorron, sen har jag inte gjort speciellt mkt förutom att gå en långprommis med hundarna runt åkrarna. Har som sagt var lite ångest inför jobb-starten och kommer inte att göra speciellt mkt mer heller..

Lånar en grej från Lisis blogg, då många läser ens blogg men kanske aldrig skriver kommentarer så kommer här tre små frågor till mina blogg-läsare!
Frågorna lyder:
1. Hur gammal är du?
2. Var bor du?
3. Hur hittade du min blogg?

Nu ska jag fortsätta att inte göra nånting, i mon blir det att gå upp tidigt då bilen ska in på service på Bilmetro i Hedemora. Jag kommer att få en lånebil eftersom jag ska till jobbet sen.
Hejhopp!

6 kommentarer:

Nutti sa...

Jag kände exakt samma inför jobbstarten. Tur att vi är ett bra gäng på jobbet iaf.

1. 34
2. Borlänge
3. Fic adressen av dig ju!

Kramis och välkommen tillbaka

Lena sa...

Ja just de ja! har en bortglömd Triss i fickan! -kanske miljonär ;-)
1. Gammal? nej uuuung! :-)
2. Halvers (byspråk)
3. Googlade på fralla för länge sedan :-)
Jo, första dagarna efter semestern kan va lite motiga, sen går de av bara farten igen he he, Lycka till!
Va spännande de lät med den där Italienska Dommaren på söndag! vi ska dit på lördagen åxå, då är det en Finsk Dommare...
Kram! /Lena

Sussi sa...

33 år
Från borlänge
Kommer inte ihåg hur jag hittade hit, genom Malins blogg tror jag minsann :)

Kram kram!

Stolta mamman sa...

24 år ung..gammal..ja 24 år iaf!=)
Gagnef
Genom jobbet I think..=)

Evelina sa...

Hej!

Jag och några kompisar ska fara och jobba i Norge. Jag googlade på Sommaröy och hittade då ett gammalt inlägg där du skrev att du jobbat där. Så jag tänkte höra om du kunde berätta lite mer om det? Hur tar man kontakt med dom? Tjänar man bra? Är det säsongsarbete, så man ibland har mycket att göra och ibland inget alls? Hjälper dom en med boende? Skulle bli jättetacksam om du kunde hjälpa oss med lite info :) Du får gärna maila mig i så fall, evelina_2_2@hotmail.com

/Evelina

Fighterbabe sa...

1. 22 år ett tag till....

2. Granne med Djurmagazinet, (nere på gymmet Atlantum Gym & Rehab)

3. Haha! En REN slump. Jag googlade på NOVAkliniken, då jag tänkte "belöna mig" med något där för mina träningsresultat/förlorade kilon. Och så hade du skrivit/nämnt Novakliniken i ett inlägg och kom upp via google. ;o)