torsdag 27 november 2008

Superduperglad!!!

En supersnabb uppdatering så här strax före öppning...

-Mustasch på Harrys i Falun i fredags var kanon, jag och Pelle stod längst fram och svettades.. Säger som Ralf Gyllenhammar; Halleluja för hårdrock!!

- På söndagen pysslade vi ute på gården, eldade och plockade ihop. Gick långprommis med Doris.

- Har jobbat hela veckan och i tisdags var det avslutning på hundkursen, den har varit givande tycker jag och Doris har skött sej bra.

- Det bästa av allt, vi kommer (om allt går som det ska) få en liten fralla-tjej strax efter nyår, en fawn denna gång och Pelle har bestämt att hon ska heta Dolly! Åh vad jag längtar... Återkommer med mer info om det.

- I helgen åker vi och mina föräldrar och deras hundar upp till Älvdalen och hälsar på Jens och hans flock. Då blire lite hundkörning på schemat, det var ett tag sen!

Häddå!

4 kommentarer:

Lisi sa...

Näe va roligt med en till fralla!Blir grymt avis!!Vill oxå ha en till vovve, men måste först styra upp den jag redan har =)

Jennifer sa...

Grattis till en till fralla!!!!! Jag försöker envist övertala min sambo om en till liten tjej till våran flock. Hehe. Ebbas uppfödare har precis fått valpar och jag vill sååå gärna ha en av de fina valparna! Har du ngt bra knep på att övertala en envis karl mån tro? :P

Skoj att ses på Mustasch förresten!
Kram

Lena sa...

Ja du...
Jag förstår din längtan efter er Dolly!
Här längtas det lika hett! efter en liten Charles Petrus!
Herregud, min mamma ville vara med och bestämma fniss fniss.. Hon tyckte även att nr 2 skulle ha något kungligt i sej!
Den enda liknelse jag kan se i dom två (Charles), är väll öronen då ha ha ha ha
Kram & ha en skön kväll!! Och!! morgondag!!

Sara sa...

Ja, det är lite jobbigt att inte veta exakt vad hon inte tål men jag ska nog göra en sådan där blodanalys som de tipsade om på forumet, då kanske man kan få lite klarhet i vad det är som är fel iaf. Stackars Doris, det är väl en massa sånna där spy- och bajssjukor som går nu har jag hört..:( Jo, jag kommer hem till jul, är i Säter mellan den 23:e och 28:e. Vi kanske kan ses då, om ni inte har ngt annat för er?