söndag 9 november 2008

Bananmackor, film och jobb..


Då var det söndag då och jag sitter på jobbet och väntar på att Steffi ska komma, sen blire förhoppningsvis mycke folk så tiden går fort till 16 då vi stänger..

Igår jobbade jag oxå, när jag kom hem var Jeppe hemma hos oss och försökte fixa internet men han gick oxå bet.. Vi måste nog lämna in på modemet på en telenorbutik (vet nån förresten var det finns nån sån i Borlänge????) annars skiter vi i telenor och byter bolag, är så trött på det här, dom vet ju inte själva vad felet är..

Jag lagade lite lunch med rester från gårdagen, det blev stekt ris med parika, lök, sockerärtor och falukorv. Efter maten gick vi en prommis med lilla Horis, upp i skogen en sväng och sen lite i byn. Sen åkte vi in och handlade och lånade lite filmer från Olle. Vi såg "21" och "Indiana Jones", 21 var riktigt vra, den handlar om en college-kille som är riktigt smart och lär sej räkna korten i black jack. Så han och några till åker till Las Vegas och spelar in miljoner, tills dom åker dit såklart... En verklighetsbaserad film faktiskt! Man måste faktiskt beundra hur smarta dom är.
Bananmackor blev det till kvällsmat, alltid lika gott! Sen blev det indiana Jones, men den var väl sådär.. Eller jag ska väl inte säga så mkt, för jag sov igenom halva filmen! Fick ett prat på telefon med kära syster Carina oxå, alltid trevligt!

Efter jobbet åker jag och Doris hem till m&p och fikar för det är ju Fars dag idag. Åsa och dom kommer oxå dit.

Ha en skön söndag ni som är lediga!!

I brist på annat, en till bebis-bild på Doris-Snoris

4 kommentarer:

Lena sa...

Mmmm va söt hon var lilla Doris!... eller är! men visst går tiden fort...Märta liknar ju mer en sumobrottare nu..hö hö... och ser jag på bilder från när hon var valp, kan jag knappt fatta...hi hi hi. Kram, och hoppas dagen på jobbet går fort!

Lisi sa...

Jag håller med!21 var riktigt bra film. Sen sov jag också genom halva Indiana Jones-filmen..så den är nog inte så bra =) haha!

Nutti sa...

Vad??? Bananmackor? Hur då liksom? See U at work. Kram

Sara sa...

Om ni ska byta så har vi bara bra erfarenheter av Bredbandsbolaget, vi hade Tele2 innan och det var HEMSKT, bara krånglade och så var de otrevliga och ohjälpsamma när vi ville ha hjälp med alla problem vi hade med deras uppkoppling.