onsdag 25 juni 2008

Semester!!

Är hemskt dålig på att uppdatera, men vem har tid och lust att sitta framför datorn när det är sommar och semester!?
Midsommar var kanon, vi förberedde maten på dan hemma hos Carros föräldrar. Några åkte till Torsång och kikade på firandet där, men vi skippade det, utan fixade iordning istället. Dom som var med var; Carro, Carros bror Marcus med son Oliver, Anna, Jessika, Tommie, Hanna, Linnea, Mia & Simon med barnen Ella & Alva, jag & Pelle. Vi åt en massa gott, drack lite, spelade kubb och poker framemot småtimmarna. Doris var med hela tiden, det gick jättebra! Vi sov kvar där och jag vaknade tidigt och var pigg som attan.. Fick liv i dom andra, åt lite frulle, sen åkte jag och Pelle hemåt och vidare upp till Norn (ett ställe ca. 1,5 mil rätt ut i skogen utanför V-hyttan) och kikade på midsommarfirandet där, mysigt! Hem och vilade ett tag sen åkte vi upp till fotbollsplanen där var det grillning, brännboll, kubb och en massa folk. Jag var nykter och åkte hem när knotten blev för dryg..
Söndag åkte jag och Doris till Stråtenbo för att fira Albin som har fyllt 11 år. Hundarna lekte och vi tog en promenad oxå. Åkte förbi hos Carro på hemvägen och satt och snackade med henne och Elin ett tag.

måndag åkte vi till Falun på f.m för Pelle skulle äntligen ta bort gipset!!! Han är fortfarande lite öm och svullen och haltar lite men vad skönt att det är av!!! =) På hemvägen åkte vi förbi Citygross och storhandlade, sen blev det en burgare på Max tillsammans med Anna..

Tisdagen pysslade vi lite härhemma, åkte och handlade mer blommor och örter och chiliplantor! Jag, Doris och Erna tog en långpromenad i skogen, Pelle klippte gräset. På kvällen satt vi och njöt på balkongen med ett glas rött och nachos med Rockamole (avocado med blue cheese och creme fraiche, kanonsmarrigt!!)

Idag ska vi försöka få igång på tvättmaskinen som har strejkat, sen ska det städas lite härhemma och inhandlas drickbart inför helgen då det är Peace & Love-festival i Borlänge. Doris får bo hos m&p tors-sön och kommer nog inte sakna oss ett dugg, men vi ska bo hos Carro och får väl åka upp och pussa på henne emellanåt..

Här kommer lite bilder från den senaste tidens händelser!


Linnea har tagit studenten!! Med kanonbetyg, Grattis stumpan!!!


Tre Sjööar...





Midsommar - Oliver & Ella matar Doris!




Midsommar på altanen..




Grilla?!


Våran balkong/altan, "trädelen"..




Kryddhyllan!



"Plast-hörnan"


Gräsmattan, nyklippt!

Ja det var det... Har förresten grejat lite på hemsidan oxå, HÄR. Vi hörs efter helgen för nu blir det musik och party för hela slanten! In Flames, Mustasch, Manu Chao är såna som måste ses.. Håll tummarna att vädret bli OK!

Ha det!! Puss & Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjoho!

Va fint ni har fått det på balkis! Lär väl komma och grilla nån gång :)

Äntligen dags för peace and love!
Partyyyyy!

Kram Anna.

Nutti sa...

Ååå, vad kul att se lite bilder! Hann tyvärr bara se skymten av dig på P&L, hoppas du hade kul! Kram på dig