söndag 15 juni 2008

Student & utställning i Avesta!

Vår lilla fuling... Som jag hade känt på mej så gick det inte alls bra i Avesta idag. Hon fick en 3:a och dålig kritik. Hon är ju så himla spetig och liten och växer hon inte på sej så blir det ingen utställningshund av henne. Sen har hon börjat dumma sej och inte trava med bakbenen, men det kan ju ha och göra med att hon fortfarande växer. Hon är iallafall världens finaste i våra ögon!! Mamma följde med idag oxå och hade med sej PimPim på socialträning, vädret var bra och mycket hundar fick man se! Vi var kvar till frallorna var klara, men jag missade såklart BIR, var och tittade på grejor.. När vi kom hem tog vi gjorde vi aloha-burgare sen tog vi en gubbvila, vi var rätt trötta efter tidig uppgång och hektisk helg. När vi vaknade städade vi lite sen åkte vi till Klubba och drack kaffe.

Linneas student då! I fredags åkte vi till Falun för att se när alla studenter på Lugnet-gymnasiet släpptes fria.. Linnea var jättefin och hade fått kanonbetyg, skitduktig!! Linnea åkte iväg med dom andra i vagn på stan, medans vi andra åkte hem till m&p och förberedde middagen som skulle vara där. Satte upp ballonger, sen kom Åsa och Carina med maten. Vid fyra kom alla dit och vi drack champange och åt kanongod mat som systararna hade lagat, potatispizza, kallskuret, kycklingspett, olika sallader, såser, tomat&fetaost gratäng typ m.m. Åsa var chaufför och skjutsade in ungdomarna till Falun, sen hämtade hon mej, Pelle, Carina och Björn och vi åkte hem till dom i Stråtenbo. Vi festade vidare och åkte sen in till Falun vi oxå, vi hamnade på en pub (jag, Pelle, Björn och Natalie) och vid två kom Åsa och hämtade oss. Sen sov vi kvar i Stråtenbo. Doris fick hänga med Line, Sheila och Makita, Natalies pudelkorsning, alla kom bra överrens.

Vaknade tidigt på lördagen och ovanligt pigg! Carina, m&p följde med oss hem till V-hyttan och kollade in köket, sen åt vi upp tårtan som hade blivit över sen middagen, vi var upp och kikade på Ernas hus och trådgård oxå.
På kvällen åkte vi in till Emilia och sa hej på deras inflyttningsfest, men vi blev inte långvariga, utan köpte mat och åkte hem och softade.

Nu ska jag gå ut och rasta doggen, sen blire natti!! Bilder läggs in senare...

Inga kommentarer: