tisdag 3 juni 2008

Kanonfest!!

Carros 30-års fest i lördags blev jättelyckad!! Nästan alla 30 personer (fler?) hade klätt ut sej, den ena värre än den andra.. Maten var kanon, hemgjord arabisk mat, som Carros mamma Gunilla och hennes polare hade fixat. Wibban hade styrt upp lite lekar och frågesport, musiken skötte såklart Carro och alla fuldansade för fullt!! Längesen jag hade så himla kul på fest faktiskt, fler utklädningsfester åt folket!!!!
Sellbergs lila myspys-overall och Saras super Mario-utstyrsel tog priset enligt mej, kanonbra!Jag och Sellberg slutade faktiskt på delad 1:a plats i frågesporten om Carro, kul!

Ganska segt på söndagen som väntat.. =) På e.m åkte vi iallafall upp till Medväga och hämtade Doris hos m&p, hon och PimPim myste på gräsmattan när vi kom, dom har blivit bra kompisar och PimPim har t.o.m satt Doris på plats, hmm...
Sen köpte vi med oss mat (jag thai och Pelle kycklingrulle) hem och tog det lugnt resten av kvällen!

Jobbat måndag och tisdag, ganska olidligt i det fina vädret, men det är bara och härda ut, bara lite över två veckor kvar till första semesterperioden!! (har semester v.26-27 och v.31-33)
Har varit nyttig hittills denna vecka, igår gjorde vi aubergine och färspanna, sen tog jag en prommis med Doris när det började bli svalare.
Ikväll har vi gjort thai-marinerad kyckling med grönsakswok sen tog jag oxå en promenad, Doris doppade sej till hälften i ån sen fick hon fnatt på banvallen och rejjsade så sanden yrde, fick ställa henne i duschen när jag kom hem, hon var helt brun!!

I mon blire mindre nyttigt, vi ska äta på Broken Dreams efter jobbet, men herregud vad gott det ska bli!!
Tror det blir party-platter och deras tacosallad.. =)

På fredag är jag ledig (röd dag) då blire nog pyssel med stora balkongen så vi kan grilla med gasolgrillen nån gång och sitta ute och mysa..
Lördag-söndag blire utställningträning med Gerard O´Shea på Dala Hundservice, spännande!!

Ska lägga in bilder från 80-tals festen när jag får ork och tid, jag lovar ni kommer inte att bli besvikna!!

Kram på er

3 kommentarer:

Sussi sa...

Jajamen, jag har också skaffat mig en blogg. Håller helt klart med dig om att det borde vara fler temafester åt folket :)
Puss puss!

Nutti sa...

Hej stumpan! Jag längtar redan efter att få svulla på BD imorgon kväll! Ses imorgon. Kramis

ErikaS sa...

Oj vad vi åt, hihi... Men man får svulla ibland!! =)