lördag 17 november 2007

Ny blogg!

Hallihallå!

Har ju hittills skrivit blogg på Doris Sida, men kommit på att det inte funkar så bra, så nu börjar jag skriva här istället!

Veckan har varit hektiskt, en kort summering;
Tisdag: Jobbade, fixade ögonbryn och fransar hos gulliga Erika på Novakliniken, Doris fick följa med i buren och skötte sej exemplariskt!

Onsdag: Jag, Sofia från våran butik och Millan och Saija från Falubutiken åkte till Sthlm (Upplands Väsby) tidigt, tidigt, för utbildning i Hill´s. Foderlära på f.m, god lunch, sen säljteknik på e.m. Stannade på vägen hem i Enköpning på Donken och åt..

Torsdag: Jobbade, hem till m&p efter jobbet, syrran Åsa med barn, Maja, Albin och Linnea var där oxå. Vi åt en superdupergod smörgåstårta från Gustafs Bageri. Doris och Linneas hund Sheila lekte, eller rättare sagt, Doris hoppade på Sheila i 1,5 timme... Helt outtröttlig den lille gangstern!

Fredag: Jobbade, efter jobbet åkte jag och Malou och hälsade på Mias nya lilla bebis Alva, jättesnäll, sov hela tiden! =) Jessika och J:s syster Jennifer var oxå där.
Kom hem helt slut, har inte kommit hem före åtta en enda kväll, det blev lite slitsamt!

Idag sov vi till åtta, sen låg jag och Doris och slappade lite i soffan. Pelle åkte till Säter och hjälpte sin pappa och flytta. Jag tvättade lite och diskade, sen kom Malou och vi gick en sväng runt byn i det fina vädret!

Ikväll bli det 30-fest för Linda i Västerby Bystuga, det ska bli kul! Kimmo och Maria kommer hit innan på lite förfest. Doris ska bo hos farmor Erna.

Nu är det kissdags för Doris, Hejdå!

3 kommentarer:

Syrran i Östersund sa...

Hallo där bloggarn! Här i Östersund är det snöglopp ute till min stora besvikelse, jag hade ju köpt remsor & allt till skidorna...
Fast å andra sidan så har jag varit riktigt hängig idag, vet inte om det var vinet eller sushin igår... Lina drog ut mig på en ansträngande men härlig promenad i alla fall. Nu ligger jag och läser i soffan och ska strax beställa en planka Tawikoon här nere. Det blir en stillsam kväll med levande ljus och mys.Har en nyinköpt DVD som ligger och väntar, jag liksom ruvar på den, vill såå gärna se den men samtidigt ska tillfället vara det rätta. Det är nämligen Sveriges absolut bästa komedienne -
Sissela Kyle som gett ut sitt bästa matrial - SissELAK heter den!! Ska bli nice att se. Ni får ha en trevlig fest i kväll då. Kanske kan vi höras i morgon?
Kramis från mig: L hälsar, hälsa P

Nutti sa...

Hallojsan!
Vilken tjusig blogg hon har skaffat sig! Här får jag hålla koll i framtiden. Kramelikram

ErikaS sa...

Syrran; va tråkit att du inte kunde åka skidor.. Här har snön oxå töat bort. Låter som om ni har haft en mysig kväll iaf!
Sofia; ja, när man hinner uppdatera så.. Syns i mön!
Kram