fredag 25 december 2009

Juldagen

Sådärja, då har man lite tid över för att skriva några rader i bloggen då!
I onsdags, efter en hektisk dag på jobbet så åkte jag till m&p i Medväga där vi firade jul med Stråtenbo-nissarna eftersom dom skulle vara hos sin pappa på julafton. Syster Carina var oxå hemma och vi åt en massa god julmat och delade ut paket. Den allra bästaste julklappen var från Carina; hon, jag, Åsa, Maja, Linnea och Linn ska på på Bounce i Globen i april, sova på hotell, partaja och bara ha skitkul!!! TACK älskade systeryster!!!!

Julafton började med julfrukost/lunch hos Pelles mamma Erna. Anders med familj var oxå där. Efter det åkte vi hem och vilade i ett par timmar, sen åkte vi till Anders och dom för att kolla på Kalle Anka och vänta på tomten.. Tomte-stackarn blev rejält utskälld av D&D, men Rasmus och Matilda fick sina paket till slut!
Sen åkte vi till Blge och m&p igen där vi åt Porterstek med syrrorna. Lite julgodis och kaffe blev det oxå innan vi åkte hemåt igen. Vi stannade till vi Brodins (Pelles morbror med familj) på hemvägen och sa hej oxå.

Idag sov vi ut, sen har vi slappat och gått långprommis med hundarna. Vi gick förbi Brodins, där blev det snöbollskrig till Dollys stora förtjusning!
Nu har vi käkat raggmunk med bacon och lingonsylt, om ett tag ska vi bege oss till Blge igen då vi ska ut och äta och sen sova kvar i Stråtenbo.

Hoppas att alla har en bra Jul, ät mycke julgodis!!!


*****GOD JUL ÖNSKAR VI ER******

Inga kommentarer: