söndag 22 november 2009

Sunday, bloody sunday...

Eller borde det heta sunday, rainy sunday...?!

I torsdags var jag alltså hos frissan och permanentade håret.. Så nu äre lite lockigt igen, skönt att få lite volym då jag är så trött på mitt platta, trista hår.

Igår, lördag, jobbade jag på dan, när jag kom hem skyndade vi oss ut med hundarna innan det blev mörkt. Typiskt att man jobbade den enda soliga dan (känns det som..) i hela november! Jaja, det kommer väl fler soliga dar får man hoppas.. På kvällen gjorde vi smarrig mat; kycklingfilé med fetaost och soltorkade tomater, ris, fetasallad och en fräsch sås med lime och chili. Sen blev det lite efterrätt oxå..

Idag vaknade jag av att Pelle gjorde scones, min underbaring! <3 <3 <3 Så det blev smarrig söndagsfrulle med varma scones med philadelphia och hallonmarmelad..
Efter frukost gjorde vi ett ryck i vår stora garderob som ska vara en s.k walk-in-closet, men som man knappt kom in i.. Vi kastade en massa väskor och annat jox och plockade iordning så nu kan man gå in i den igen!
Det började regna på dan, men bara lite, så vi åkte upp till Sporthallen och gick elljus-slingan med doggarna. Vi vågade inte gå i skogen idag ifall det var jakt.
På e.m lagade vi matlådor och vid 17 åkte Pelle till Gbg igen, bläääää...

Nu är det bara att ladda för en ny vecka! Det kommer nog bli en hel del data-jobb för mej på jobbet, det är bara att köra på.

Tjolahopp!

1 kommentar:

Nutti sa...

Mysig helg! Skönt att rensa och få ordning hemma. Man får liksom ro i själen, haha!

Trist att Pelle måste åka hela tiden. Kram