torsdag 22 oktober 2009

Long time, no see...

Nu var det ett tag sen igen! Här kommer en liten uppdatering i familjen Sjöö-Henrikssons liv..

Förra helgen började med mys och göttis-kväll på fredagen, Pelle hade köpt en massa go plockmat som vi åt framför Idol på Tv:n.
lördagen var det dax för kryssning med ett partysuget gäng tjejer, vi åkte buss ner och kom ner 2 timmar före avgång så vi förfestade lite på en krog på söder innan båten gick. Sen var det fullt ös med god mat, karaoke, ett antal mohjito och många skratt!! Det blev inte mkt sömn så på söndagen blev det till att handla lite i tax-freen sen slötitta lite på karaoken och en tupplur i hytten.. När jag kom hem hade Pelle redan åkt till Gbg så det blev jag och fralla-brudarna som fick mysa i soffan.

Har jobbat mån-ons, fullt upp då det börja komma in varor från mässan och så är det kampanj oxå.

Idag har jag varit ledig, jag vaknade rätt tidigt, låg kvar i sängen och läste lite innan jag gick upp. Efter frukost åkte jag och hundarna in till H-mora och där gick vi en promenad med Malou och Zigge. När jag kom hem gjorde jag en lingon-& kolapaj sen kom Carina, Åsa och Linnea med hundar hit och vi tog en promenad genom byn och upp i skogen så hundarna fick kuta av sej. Nu har dom precis åkt och jag är mätt av pajen som blev riktigt god! Carina är här för att följa med som stöd på begravningen av Linneas pojkvän Mats som är i mon i Oxölesund, styrkekramar till min kära systerdotter, älskar dej!

Snart kommer min Älskling hem och vi får förhoppningsvis lite tid att umgås denna helg.. Jag (och Pelle oxå) börjar lessna på att han ligger borta i veckorna, hoppas det blir ändring på det snart!

Ojoj, glömde ju nästan berätta om den STORA nyheten, jag har ju slutat röka!! Fjärde dagen idag och det går ganska bra, när jag stressar upp mej funkar ingenting och jag blir helt skakig och konstig, men överlag går det bra.. Håll tummarna!

Puss på er!

3 kommentarer:

Lena sa...

Så obeskrivbart jobbigt med dödsfallet...
...fast jag ingen känner, så rinner mina tårar...
Bra jobbat med rökstoppet!! :-)kämpa på & mys i helgen!
Kramiz! /Lena

Anonym sa...

Hello!

Tjoho, vad kul vi hade! :) Tur att det är helg så man snart får vila upp sig! Ses hos Elin imorrn.

Härligt att du kan hålla dig! Heja på!

Kram Anna.

Anonym sa...

Hallå Erika. Vad du är duktig med rökningen , så bra gjort. Är så stolt över dig, kusin min! Kram!