söndag 9 maj 2010

Home sweet home!

Vi kom hem som planerat i torsdags kväll, skönt! Veckan på Makrigialos-Kreta var väldigt lärorik och kul. Vi var nästan 100 personer både butiksägare, personal, kedjeledning och leverantörer. Med var oxå datapersonal från FDT och Fredrik Steen. Det var alltså den årliga Kickoffen för DjurMagazinet. Våran vecka började med två dagars leverantörsmöten, man hade en timme med varje där man diskuterade allt möjligt. Sen hade vi information om uppgraderingen av FDT (vårat kassasystem), grupparbete om hur tidningen ska utvecklas och diskussion med Fredrik Steen om vårt fortsatta samarbete. Vi var uppdelade i mindre grupper på ca.5 butiker i varje. Frukost, lunch och middag åts på hotellet, förutom en kväll då vi gick ut och åt med Severa. Maten på hotellet var helt ok, helst frukosten.. Grekisk yoghurt med honung och smaskiga tillbehör, yummy.. Nåt grekerna INTE kan göra är vin, det var inge vidare!

Vi hade rätt mkt ledig tid oxå, då blev det poolen eller stranden. Jag läste ut två böcker under veckan, så skönt! En e.m gick vi ut på "stan" men det var inte så mkt att se, eftersom högsäsongen inte riktigt hade kommit igång var många affärer stängda.
Vädret var kanon, sol varenda dag. Temperaturen steg för varje dag, på morronen vi åkte hem var det 28 grader..

Jag har jobbat fre-lör sen jag kom hem. Igår efter jobbet gick vi ut i skogen, så underbart att kunna gå där igen. Dolly var som en speedad duracell-kanin med mkt överskottsenergi! Doris tog det lite lugnare men njöt hon oxå. På kvällen var vi bara hemma och åt gott.

Idag blev det sovmorron, vid tolv åkte vi upp till Erna. Pelle vände på jorden i potatislandet, hundarna lekte med Rasmus och Matilda på gräsmattan. Sen gick vi upp till Folkan där det var tipspromenad. Vi tog en glass vid affären sen gick vi över bruket, Vretbo och Jälkarbyn hem. Riktigt skönt ute när solen var framme.

Nu ska jag tvätta lite, sen ska vi laga kvällsmat och matlådor för i mon äre ju vardag igen.. Nästa helg blir det iaf ledigt tors-lör-sön, nice det!
Ha det!

Inga kommentarer: