söndag 14 februari 2010

Ja e inte bitter..

Usch, är på dåligt humör nu.. Är så less på att man har så lite fritid, missförstå mej inte jag gillar mitt jobb och allra helst mina kära kollegor, men är det meningen att man ska jobba (och sova)den mesta tiden av sitt liv??!! Om man inte jobbar har man inte råd att leva, men om man jobbar (heltid) har man inte tid att leva, bläääääääää.... Det blir väl lite bättre på sommaren då dagarna är längre men just nu känns det inte som man hinner med nånting. Helst när Pelle åker till Gbg sön e.m och kommer hem tors kväll.. Varannan helg (när jag är ledig) har vi hela 1,5 dag tillsammans, WOW! Sen har man ändå inte tillräckligt med pengar så man kan göra det man verkligen vill, ge mej ett par miljoner NU tack!

Annars har dagen vart kanon (har ju varit ledig, hehe..). Älskling gjorde onyttig allahjärtansdag-frulle som bestog av fattiga riddare, bacon och lönnsirap, yummy!! Det är kärlek de, haha! Sen tog vi en härlig långpromenad med hundarna. Vi tog lite kort med systemkamerna (som funkar igen!), ska lägga in dom nån dag..
Sen var vi in till stan och hälsade på Malou och Jeppe som har fått en till son, Zigges lillebror, lilla Zack! Så söt så..

När vi kom lagade vi mat och matlådor, sen vilade vi lite innan Pelle åkte till Gbg.

Nu sitter jag och brudarna i TV-soffan och blir nog fast här resten av kvällen och jag ska sura vidare.. Bye!

1 kommentar:

Nutti sa...

Usch, det är det värsta som finns när det känns som att det enda man gör är att sova, jobba och äta och allt ruullar på i samma tråkiga lunk. Nä fram för mer fritid och livskvalité!!! Tur att vi e ett så bra jobbgäng iaf. Kramen