onsdag 2 december 2009

Brr...

Jag eldar för fullt i kaminen hemma i stationen. Jag har ju inte varit hemma sen i måndags morse så det var lite kyligt! Mina älskade vovvar busar runt för fullt, dom tycker nog oxå att det är skönt att vara hemma..
Dolly-Polly har varit lite halt sen i lördags, hoppas att det bara är en sträckning eller nåt.. Dålig i magen har hon oxå varit, hennes fisar har inte varit att leka med, uuuuäääää! Men efter kokt fisk, ris och Zoolac i ett par dar så verkar det vara bättre igen, skönt!

Festen för Cicci i lördags var kanonkul och även "Hela Huset" var riktigt lyckat, för att inte tala om "Pelle å pizzan" när vi kom hem till Carro och Olle på natten. Jaja vad säger man, ett gott skratt förlänger livet! =)

Ikväll har vi från jobbet varit och ätit på La Cantina med en säljare, det var gott och trevligt! Tiramisun där är helt sagolikt god, mmm...

Jag har sovit i Stråtenbo mån-ons, men i mon är jag ledig så jag sover hemma. Det ska bli så skönt slippa vakna till mobilen.. Jag ska städa lite (som vanligt när man är ledig... =/ ), sen blire långprommis med hundarna och invänta Mannen som kommer hem från Gbg, sen ska det myyysas!

P&K


Jag längtar tills den 11e Dec då vi ska ner till Sthlm och se på dom här grabbarna, In Flames, och några fler band;

In Flames/Rockstar International Taste of Chaos
Den globala festivalturnén som dragit runt i världen under de senaste fem åren och bjudit sina besökare på dagens hetaste metal, punk och hardcoreband. Klara för Sverige datumen redan nu är amerikanska metalcorebandet Killswitch Engage. Klara är även Dead By April som lugnt kan räknas in till ett av årets största genombrott. Dessutom adderas ytterligare ett band till turnépaketet, det är amerikanska Every Time I Die.
Rockstar Taste of Chaos 2009 är: In Flames (SE), Killswitch Engage (US), Dead By April (SE), Every Time I Die (US), Maylene and the Sons of Disaster

Inga kommentarer: